
Trwa „Mazowiecki konkurs serów zagrodowych”. Producenci tych wyrobów z całego Mazowsza mogą zgłaszać swoje produkty do 23 sierpnia. Najlepsze z nich otrzymają nagrody rzeczowe, a sam udział w konkursie to doskonała okazja do promocji swoich wyrobów.
Mazowiecki konkurs serów zagrodowych” jest organizowany po raz ósmy. Mogą wziąć w nim udział producenci sera podpuszczkowego lub kwasowego, którzy wytwarzają produkty na terenie województwa mazowieckiego. Do konkursu można zgłaszać własnoręcznie wykonane sery w następujących kategoriach: sery podpuszczkowe świeże, sery podpuszczkowe dojrzewające, sery podpuszczkowe pleśniowe oraz sery kwasowe.
Zgłoszenia można składać do 23 sierpnia poprzez wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego w Warszawie na adres: Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich UMWM w Warszawie, ul. Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa lub drogą mailową: [email protected].
Więcej informacji o konkursie można uzyskać pod numerem telefonu (22) 597-91-16 lub wysyłając pytanie na adresy mailowe: [email protected] lub [email protected]. Szczegółowy regulamin dostępny jest na stronie: https://mazovia.pl/pl/konkursy/mazowiecki-konkurs-serow-zagrodowych-3.html.
(mazovia.pl)
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie