
Z ponad 100 uczestników tegorocznej, XVIII już edycji konkursu „Smak Ekologicznej Żywności” komisja konkursowa wyłoniła 11 uczniów, którzy wykazali się doskonałą wiedzą z zakresu rolnictwa ekologicznego. Wśród najlepszych są uczniowie powiatu przasnyskiego
W związku z epidemią koronawirusa tegoroczny finał konkursu, podobnie jak w ubiegłym roku, został zorganizowany on-line. W rywalizacji wzięło udział 108 uczniów z 38 szkół.
Spośród uczestników wyłoniono 11 laureatów, którzy najlepiej odpowiedzieli na pytania zawarte w tekście.
Laureatami XVIII edycji konkursu „Smak ekologicznej żywności” zostali:
Kategoria klas IV-VI
I miejsce (ex aequo)
II miejsce (ex aequo)
III miejsce
Kategoria klas VII-VIII
I miejsce
II miejsce
III miejsce (ex aequo)
(UMWM)
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie