W dniach 8 – 12 stycznia 2019 r. uczniowie klasy III Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych zdawali egzamin z kwalifikacji zawodowej T.06, a ich koleżanki i koledzy z klasy IV Technikum Obsługi Turystycznej egzamin z kwalifikacji T. 14.
Wyniki uczniów przedstawiają poniższe tabele:
Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych Kwalifikacja T. 06
Ilość uczniów w klasie / Ilość zdających/ Ilość zdanych egzaminów/ Ilość niezdanych egzaminów / Zdawalność: Egzamin pisemny 16 16 16 0 100 % Egzamin praktyczny 16 16 16 0 100 %
Technikum Obsługi Turystycznej Kwalifikacja T. 14
Ilość uczniów w klasie / Ilość zdających / Ilość zdanych egzaminów / Ilość niezdanych egzaminów / Zdawalność: Egzamin pisemny 14 14 14 0 100 % Egzamin praktyczny 14 14 13 1 92,9 %
Przedstawiony rezultat to wynik ciężkiej pracy nauczycieli przedmiotów zawodowych – p. Moniki Kłodowskiej i p. Patryka Szwejkowskiego, zaangażowania uczniów oraz pracy Dyrekcji ZSP organizującej poprzez projekty edukacyjne wyjazdy i staże dla młodzieży i rozwijającej w ten sposób pracownie branżowe.
Aplikacja eprzasnysz.pl
Jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś koniecznie zainstaluj naszą aplikację, która dostępna jest na telefony z systemem Android i iOS.
Komentarze opinie